Helppokäyttöinen palosammutin kotiin tai matkalle

Sopii sijoitettavaksi keittiöön, takka- ja olohuoneeseen, toimistoon, autotalliin, autoon, asuntoautoon tai veneeseen. Tavallisten hehkupalojen lisäksi sopii myös öljy- ja elintarviketulipaloihin sekä elektroniikkapaloihin. Käyttökohteita esimerkiksi tupakasta tai kynttilöistä syttyneet palot, munkkirasvapalon sammuttaminen ja palavan television, tietokoneen tai leivänpaahtimen sammuttaminen.

Sammuttimen käyttö on helppo oppia. Tuotteessa käytetty sammutusvaahto ei sotke ja on myrkytöntä sekä biohajoavaa. Tehokas sammutusetäisyys jopa 3-4 metriä ja suihkun kesto 15-25 sekuntia.

Huippuluokan monikäyttö-öljy nyt myös kuluttajille

Teollisuuden ja kunnossapidon ammattilaisilla oli vuosia yksinoikeus First1-öljyn käyttöön. Nyt terästetty voiteluvoima on myös kuluttajien saatavilla!

Uusi First1-sprayöljy perustuu PRF Teflube -öljyyn, joka on nyt sovellettu kuluttajakäyttöön niin koostumukseltaan, pakkauksiltaan kuin hinnaltaankin.
First1 on Suomessa valmistettu, miellyttävän tuoksuinen tuote yleisvoiteluun työhön ja harrastuksiin.

First1 soveltuu satoihin kohteisiin, kuten autoon, polkupyöriin, puutarha- ja pienkoneisiin, veneisiin, moottoripyöriin, mopoihin, laakereihin, saranoihin, lukkoihin, vaijereihin, pultteihin, niveliin ja katkaisijoihin. First1:n käyttöalue on -60 – +250°C.

 

Fire Fighter

Helppokäyttöinen palosammutin kotiin tai matkalle. Sopii sijoitettavaksi keittiöön, takka- ja olohuoneeseen, toimistoon, autotalliin, autoon, asuntoautoon tai veneeseen. Sopii tavallisten hehkupalojen lisäksi öljy- ja elintarviketulipaloihin sekä elektroniikkapaloihin. Käyttökohteita esim. tupakasta tai kynttilöistä syttyneet palot, munkkirasvapalon sammuttaminen ...
Lue Lisää

First1

Nyt ammattilaatua kuluttajamarkkinoille – First1 – terästettyä voiteluvoimaa. PTFE:tä sisältävä monikäyttö-öljy on ollut pääasiassa teollisuuden ja kunnossapidon ammattilaisten yksinoikeus. Uusi First1-sprayöljy perustuu PRF Teflube öljyyn, joka on nyt sovellettu kuluttajakäyttöön niin koostumukseltaan, pakkauksiltaan kuin hinnaltaankin ...
Lue Lisää